Am stat, ne-am gândit, ne-am răzgândit, ne-am consultat cu un barman experimentat, cu alți prieteni vechi de la Terasa Florilor și abia apoi am decis că trebuie să aflați despre limonada noastră. Știți vorba aia care spune că atunci când viața îți da lămâi…. noi facem limonadă. Doar că nu ne-am oprit aici, la băutură pe bază de lămâi, ci am inventat și alte tipuri de limonadă, din ingrediente naturale, fără chimicale.

NOUL MENIU DE LIMONADĂ

La Terasa Florilor, în vară asta, vedeta este noul Meniu de limonade. Clasică sau cu diverse arome, limonada noastră e că o licoare magică care își dă refresh în zilele calde, perfectă pentru a lucra ziua de pe terasă, ideală alături de mâncare, numai bună de pus lângă o cafea și chiar de comandat acasă, dacă nu ajungeți la Terasa Florilor.

Se pare că egiptenii ar fi inventat licoare din lămâi, prin secolul XII, folosită cu precădere pentru beneficiile sale asupra sănătății. De atunci și până acum, limonada a cunoscut mai multe transformări, iar diversitatea este la mare căutare. Dar, nu oricine amestecă zeamă de lămâie cu apă obține un mix bun. Limonada de la Terasa Florilor este cea mai bună din București, iar dacă nu ne credeți, rămâne să o încercați.

SORTIMENTE DE LIMONADĂ

Avem Limonadă clasică, pentru conservatori; Citronadă pentru nostalgici; Limonadă cu ananas, zmeură, pepepene galben și chilli pentru excentrici; limonadă cu mentă pentru cei care trăiesc sustenabil; dar și ceva mai deosebit pentru aceia care vor mereu ceva nou, precum: Honey Mint Haze, Ginger Soda sau Orange ade. Iar dacă vă lasă gura apă, vă înțelegem. Nici noi nu putem să ne abținem de la limonadă. Nu are rost să mai continuăm, dar vrem să vă provocăm să ne treceți pragul sau să comandați de pe terasaflorilor.ro cele mai fresh limonade pe care le-ați băut vreodată! Să nu spuneți că nu ați știut!

O să fii de-al casei!

 

Niciun comentariu

Adaugă un comentariu