Potentiali alergeni

Produsele din meniul restaurantului nostru pot contine unul sau mai multe ingrediente cu potential alergen.


Conform Directivelor 2000/13/CE și 2003/89/CE a Parlamentului European și a Consiliului European din 20 Martie 2000 alergenii din alimente se încadrează în următoarele grupe:


  • Cereale care conțin gluten (adică grâu, secară, orz, ovăz, grâu spelt, grâu mare sau hibrizi ai acestora) și produse derivate.
  • Crustacee și produse derivate.
  • Ouă și produse derivate.
  • Pește și produse derivate.
  • Arahide și produse derivate.
  • Soia și produse derivate.
  • Lapte și produse derivate (inclusiv lactoză)
  • Fructe cu coaja, adică migdale (Amygdalus communis L.), Alune de padure (Corylus avellana), Nuci (Juglans regia), Anacarde (Anacardium occidentale) nuci Pecan [Carya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch], Nuci de Brazilia (Bertholletia excelsa), Fistic (Pistacia vera), Nuci de macadamia și nuci de Queensland (Macadamia ternifolia) precum și produsele derivate.
  • Țelină și produse derivate.
  • Muștar și produse derivate.
  • Semințe de susan și produse derivate.
  • Dioxid de sulf și sulfiti în concentrații de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru.
  • Lupin și produse derivate.
  • Moluște și produse derivate.
Comanda ta Gata, am sters. Pune inapoi.
  • Nu ai preparate în coș.