Povestea noastră începe în 2003, adică acum aproape 20 de ani, de când lucrurile stăteau total altfel, când nu aveam atât de multă Social Media, când parcă ne bucurăm mai mult de prieteni și discuții cu ei, de pe vremea când nu existau nici Skype, nici Zoom. Și am trecut prin multe schimbări de atunci, fie că vorbim de decor, de mâncare sau de personal. Un singur lucru însă a rămas neschimbat: bucuria de a face oamenii fericiți și a-i face să se simtă de-ai casei! Și promitem că nu ne orpim aici și că ne propunem să ne treacă pragul porții spre grădină fiecare persoană care locuiește sau e în trecere prin București!

Doar cine nu a ajuns încă la Terasa Florilor nu știe de cei mai buni mici, de coaste de vițel, de pastramă de berbecuț, de preparatele la grătar, de berea la rece, de bunătățile pregătite de bucătarul nostru sau de grădină cu flori. Unii spun că se simt ca în Vama Veche și uită de agitația orașului. Alții revin pentru vreun fel de mâncare inedit, precum Borșul moldovenesc cu hribi. Mai sunt și cei care adoră să joace darts sau să se uite la meci, așa că tot la Terasa Florilor se adună. Dacă nu ne credeți, nu aveți decât să vedeți cu ochii voștri. Noi nu avem clienți, ci avem prieteni.

Până va fi din nou voie să fim împreună la terasă, livrăm online gratuit oriunde în București și în Ilfov. Încercam să ajungem cât mai repede la voi, până nu se răcește ceafa de porc, tocănița sau ouăle ochi făcute cu spanac. Și să nu uităm, avem niște limonade gândite cu un barman cu experiență, o selecție de vinuri mare, dar și un burger pentru vegetarieni. Să nu spuneți că nu ați știut. Și da, numărăm zilele până la marea redeschidere, așa că ar fi bine să faceți o rezervare pentru a fi siguri că prindeți o masă, cu distanțare socială, dar cu aceeași atmosferă caldă.

 Acum știi care este Terasa din București unde O să fii de-al casei!

Niciun comentariu

Adaugă un comentariu